mandag, august 2, 2021
HjemNyheterSportVukicevic åpnet med seier

Vukicevic åpnet med seier

Med tiden 13,56 vant Vladimir Vukicevic 110 meter hekk under Flanders Cup i Oordegem i Belgia lørdag kveld. Det er hans beste sesongåpning noen gang og bare tre hundredeler bak hans norske rekord fra i fjor.
I forsøksheatet løp han på 13,66, og dermed har 30-åringen fått en meget god start på sesongen der målet er å kvalifisere seg til OL i Tokyo. OL-kravet er på 13,32, men det er også mulig å kvalifisere seg via verdensrankingen.
– Første løp er alltid ekstra spennende. Kroppen kjentes ok i dag, men jeg er forstatt litt sliten etter en hard treningsperiode. Jeg dro direkte til Belgia fra treningsleir i Portugal. Treningen har gått bra i det siste, så det er bare å være tålmodig, sier Vukicevic til NRK.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments