lørdag, juli 31, 2021
HjemNyheterSportStemt inn i nytt idrettsstyre

Stemt inn i nytt idrettsstyre

Marco Elsafadi vant kampvoteringen mot KrF-politikeren Geir Jørgen Bekkevold om den siste plassen i styret i Norges idrettsforbund. Han blir en del av styret de neste to årene. Dette er idrettsstyret for perioden 2021-23: Berit Kjøll (president, Bærum Rideklubb – ikke på valg), Vibecke Sørensen (1. visepresident, Oslo IL – ikke på valg), Sondre Sande Gullord (2. visepresident, Nydalens Skiklub – valgt for 2021-25), Zaineb Al-Samarai (Holmlia Sportsklubb – ikke på valg), Sebastian Henriksen (Kvaløya Sportsklubb – ikke på valg), Astrid Strandbu (Tromsø IL – ikke på valg), Ole Rogstad Jørstad (Sportsklubben Nessegutten – valgt for 2021-25), Elisabeth Faret (Ishockeyklubben Stavanger – valgt for 2021-25), Erik Unaas (Indre Østfold O-lag – valgt for 2021-25), Marco Elsafadi (Bønes Basketballklubb – valgt for 2021-23), Sara Stokken Rott (Kalandseid IL – valgt for 2021-25).

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments