lørdag, juli 31, 2021
HjemNyheterSportRosenborg knuste Kolbotn

Rosenborg knuste Kolbotn

Rosenborg vant 3-0 og knuste Kolbotn i Toppserien. Emilie Bragstad sendte hjemmelaget i føringen like etter pause, og Julie Blakstad doblet ledelsen noen minutter senere. Lisa-Marie Utland stanget inn 3-0 etter 73 minutter, hennes andre scoring for sesongen. En av Rosenborgs gullkonkurrenter, Vålerenga, vant også sin kamp hjemme mot Lyn. Hele 4-0 stod det til Oslo-laget ved kampslutt. Sandviken tok også med seg tre poeng etter 3-0 mot Avaldsnes. Målrikt ble det også mellom LSK Kvinner og Arna-Bjørnar. De gulkledde fra Lillestrøm vant til slutt 5-2.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments