lørdag, juli 31, 2021
HjemNyheterSportQatar innfører nye regler

Qatar innfører nye regler

Qatarske myndigheter sier de tar grep for å bedre arbeidernes forhold i varmen. Det blir sett på som et svar fra VM-arrangøren på menneskerettskritikk. Blant annet blir det obligatorisk for arbeidsgiveren å gi kaldt vann til sine arbeidere i arbeidstiden, områder med skygge til pauser og personlig beskyttelsesutstyr. I tillegg blir det forbudt å arbeide mellom kl. 10.00 og 15.30 og dersom temperaturen blir mer enn 32,1 grader. Det innføres også årlige helsekontroller, og en obligatorisk risikovurdering arbeidsgiver og arbeidere skal utføre sammen. Qatar er under sterk kritikk for forholdene arbeiderne, særlig gjestearbeiderne, lever under. Særlig er forholdene for arbeiderne som gjør landet klart til fotball-VM omstridt.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments