tirsdag, juli 27, 2021
HjemNyheterSportEliteserie-støtte til bredden

Eliteserie-støtte til bredden

Som varslet før runden gjennomførte flere eliteserieklubber en markering til støtte for at breddefotballen bør gjenåpnes før avspark i torsdagens kamper i Eliteserien. Bodø/Glimt-spillerne holdt opp drakter og skjerf fra breddeklubber før oppgjøret mot Haugesund. På Åråsen kom Lillestrøm og Odd-spillerne ut på banen med plakater med påskriften «Få bredden i gang – nå». Strømsgodset-spillerne holdt på sin side opp drakter fra breddeklubber før kampen mot Tromsø. Viking-spillerne hadde på seg draktene til breddeklubber før møtet med Mjøndalen.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments