tirsdag, juli 27, 2021
HjemNyheterSportDønnum senket Molde i toppoppgjøret

Dønnum senket Molde i toppoppgjøret

Vålerenga-profilen Aron Dønnum ble onsdag tatt ut på av Ståle Solbakken på landslaget. Torsdag fortsatte oppturen for 23-åringen på Aker Stadion. I et intenst toppoppgjør ble han han nemlig matchvinner mot Molde med sin 3-2-scoring i det 81. minutt. – Det var tøft på slutten der. Det var en tøff kamp. Det er to gode lag som møter hverandre. Det er forferdelig deilig med de tre poengene, sier Dønnum til Discovery. Med Dønnums sene matchvinnerscoring har Vålerenga snudd en dårlig trend etter to kamper på rad uten seier, mens Molde landet trygt ned på jorden igjen etter å ha slått både Rosenborg sist runde og gått på sesongens første tap. Det var Christian Dahle Borchgrevink som sørget for at Oslo-laget tok ledelsen. Men innen 50 minutter var spilt hadde Molde snudd kampen etter to mål av Kristoffer Haugen. Men gjestene nektet å gi opp. Amor Layouni nikket inn 2-2 og balanse i regnskapet etter en drøy time, mens Dønnum trengte to forsøk alene med Molde-keeper Andreas Linde ni minutter før full tid. På det andre satt ballen i mål.
Molde-trener Erling Moe fortalte til Discovery at tapet var tungt. Han var åpenbart kraftig irritert over bortelagets uttelling. – Det er en kamp hvor de har fire avslutninger og scorer på tre. Det er altfor dårlig av oss. Vi slipper inn for enkle mål, sier han, og oppsummerer deretter opp de to omgangene fra hans ståsted. Han peker blant annet på at Molde «sovnet», eller datt ut av rytmen i enkelte perioder. – Så kommer vi igjen. Men vi skal ikke være nødt til å ha vekkere for å komme igang igjen, sier Moe.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments