mandag, august 2, 2021
HjemNyheterSportSkandale da FFK vant: – Flaut

Skandale da FFK vant: – Flaut

Fredrikstad inntok tabelltoppen etter 2-1-seier over Sogndal onsdag kveld, men det skjedde ikke uten kontroverser. Gjestene skulle nemlig gjennomføre et trippelbytte i sluttminuttene, men to bare av to spillere. Dermed var det 12 Fredrikstad-spillere i aksjon samtidig i et halvt minutt.
– Vi kan ikke le det vekk, for det er flaut at det være sånn, at de ikke skjønner at det er tolv mann og bare fortsetter å spille. Vi må gi beskjed, sier Sogndal-trener Eirik Bakke tydelig oppgitt til Eurosport.
Sogndal vurderer nå å legge inn protest, ifølge TV 2.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments