tirsdag, juli 27, 2021
HjemNyheterSportMedaljesjansen glapp i skyte-EM

Medaljesjansen glapp i skyte-EM

Jeanette Hegg Duestad og Henrik Larsen imponerte i kvalifiseringen på 10 meter luftgevær for blandede lag i skyte-EM onsdag, men i semifinalen ble det bråstopp. Hegg Duestad skjøt 316,2 og Henrik Larsen 315,8 poeng i den første kvalifiseringen. Det ble skutt tre serier a ti skudd hver. 632 poeng var klart best i kvalifiseringen og ifølge arrangøren europarekord. De åtte beste lagene i onsdagens kvalifisering i kroatiske Osijek tok seg videre til semifinalen. Der ble det skutt to serier a ti skudd. Her fikk Hegg Duestad 208,6 poeng og Larsen 207,5. Det holdt bare til åttendeplass. Dermed blir det ingen plass i finalen og bronsefinalen for duoen.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments