mandag, august 2, 2021
HjemNyheterSportIngen avklaring for landslaget

Ingen avklaring for landslaget

Norges Fotballforbund har ikke fått svar på søknaden om karanteneunntak for landslagsspillerne foran onsdagens uttak til kampene mot Luxembourg og Hellas. Landslagssjef Ståle Solbakken offentliggjør troppen på en digital pressekonferanse 11.30. Om den inneholder hjemlige spillere er langt fra sikkert. Norges Fotballforbund har vært tydelige på at det må karanteneunntak til dersom det skal være aktuelt å ta med spillere fra Eliteserien til de kommende kampene. En søknad om dette ble sendt til regjeringen sist fredag, men onsdag morgen forelå det ingen avklaring. NFFs elitedirektør Lise Klaveness bekrefter overfor NTB at forbundet ikke har mottatt noen avklaring på sin søknad. Kulturdepartementet bekrefter også overfor NTB at det ikke er konkludert i saken fra regjeringens side.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments