tirsdag, juli 27, 2021
HjemNyheterSportWarholms rivaler møtes

Warholms rivaler møtes

Mens Karsten Warholm fortsatt venter med sin sesongdebut, er det nå klart at hans argeste rivaler Abderrahman Samba og Rai Benjamin møtes på 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Doha fredag kveld.
Det er første gang de to møtes siden VM-finalen i nettopp Doha 1. oktober 2019, der Benjamin og Samba tok sølv og bronse bak Warholm. Begge har en personlig rekord på 46,98 og deler med det tredjeplassen på «best gjennom alle tider»-lista på 400 meter hekk, bak Kevin Young (46,78) og Karsten Warholm (46,87).
Også Yasmani Copello og Kyron McMaster løper i Doha, hvilket betyr at fire av de fem største medaljekandidatene i sommerens OL i Tokyo er på plass.
På 1500 meter gjør Timothy Cheruiyot sesongdebut. Da får Jakob Ingebrigtsen, som ikke deltar, det første svaret på hvor sterk verdens beste 1500-meterløper de siste sesongene ser ut til å være i OL-sesongen.
Eneste norske deltaker i Doha, er Hedda Hynne på 800 meter. Det er for øvrig meldt over 40 varmegrader på konkurransetidspunktet. Stevnet sendes på NRK2 fra kl. 18.00 fredag.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments