tirsdag, juli 27, 2021
HjemNyheterSportUSA advarer mot reiser til Japan

USA advarer mot reiser til Japan

Amerikanske myndigheter advarte mandag befolkningen mot å reise til Japan. Årsaken er frykt for koronasmitte. Om to måneder tennes OL-ilden i Tokyo, men tross beskjeden fra myndighetene sier både USAs olympiske og paralympiske komité at de er «trygge» på at amerikanske utøvere kommer til å delta i sommerlekene. Japanske myndigheter var raskt ute med å hevde at det nye amerikanske reiserådet ikke vil påvirke gjennomføringen av OL. Japan har den siste tiden opplevd en økning i antall koronasmittede og motstanden mot lekene øker stadig.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments