lørdag, juli 31, 2021
HjemNyheterSportGolftopp legger seg flat

Golftopp legger seg flat

PGA-sjef Seth Waugh beklager de ville publikums-tilstandene som rådet da golfstjernen Phil Mickelson skulle avgjøre PGA-mesterskapet søndag. Flere tilskuere strømmet ut på banen da Mickelson skulle slå sine siste slag på veien mot det som ble en historisk major-triumf. På vei mot greenen hadde han nærmest problemer med å komme seg fram. Waugh opplyser at han personlig har beklaget situasjonen som oppsto overfor golfstjernen. Ifølge PGA-sjefen ble turneringens sikkerhetspersonell tatt på senga av publikummernes beslutning om å ta seg inn på banen.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments