tirsdag, august 16, 2022
HjemHumorRema 1000 og Kiwi blir én kjede: 1300 nye RÆWI-butikker står snart...

Rema 1000 og Kiwi blir én kjede: 1300 nye RÆWI-butikker står snart klare!

Ryktene om at familien Reitan har ønsket å selge Rema 1000 har lenge versert. En fallitterlært bestevennavtale, sammen med en feilslått mediestrategi har lenge ført til frustrasjon blant kjøpmenn og kunder av kjeden. Et stadig sviktende salg, og en markedsandel på kun 23,6%, mot kjedens eget mål om 50% har gjort overdragelsen fullstendig uungåelig.

Norges største dagligvarekjeder slår seg sammen.

Norgesgruppen, som i dag blant annet eier Kiwikjeden, Meny og Sparbutikkene har i lengre tid vært i forhandlinger om et oppkjøp. Reitan har vært villig til å selge, men utfordringene har ligget hos konkurransetilsynet. Nå er avtalen på plass, oppkjøpet er godkjent, og de to kjedene er klare for norgeshistoriens største fusjon.

Doffen har ikke daua :

Internt i Norgesgruppen har den videre driften av de to kjedene vært et hett tema de siste ukene. Rema 1000 og KIWI er begge sterke varemerker, med en sterk posisjon hos det norske folk. Sammen står de for 67% av landets dagligvareomsetning. Veien videre er nå klar, og den nye matvaregiganten med over 1300 forretninger over hele landet har bestemt seg for å gjennomføre den største omprofileringen i moderne norsk dagligvarehistorie:

Nå vil matbudsjettet ditt gå til RÆWI:

Den nye kjeden vil hete RÆWI, som rent navnemessig er en fusjon av de to kjedenavnene, men som også henviser til Rema 1000´s hjertebarn:” Æ.” Både Trumf og Æ vil forøvrig bli erstattet med en ny og bedre ordning i det nye konseptet:

En ny app som har fått navnet «ÆW», vil gi nye kundefordeler. 50% rabatt vil bli gitt på alle kjøp de første 10 årene etter at kunden har registrert seg.

Med den nye nye appen ÆW vil RÆVA gi deg 50% rabatt på alle kjøp.

kjededirektør Ronald Trumf gleder seg: 

Den nye kjededirektøren for RÆWI, Ronald Trumf, gleder seg til å ta fatt på omprofileringen av over 1300 butikker: “Vi ser frem til å bli bestevenn med både kunder og leverandører over hele landet“, forteller han til nyhetshjulet.no.

nyhetshjulet.no ønsker den nye matgiganten velkommen, og oppfordrer deg til å dele denne saken med venner og bekjente for å spre det glade budskap.

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments