tirsdag, september 26, 2023
HjemHumorJenta går frem og hermer etter vakten – hans reaksjon får hele...

Jenta går frem og hermer etter vakten – hans reaksjon får hele nettet til å vri seg i latter


Som slottsvakt gjelder det å ha disiplin.

Man skal ikke la seg påvirke av mennesker som kommer fram og prøver å gjøre seg til. Mange synes det er festlig å skøye foran slike vakter, nemlig!

Innimellom blir det nok for vanskelig for slottsvaktene å motstå fristelsen.

Se bare på dette herlige klippet i slutten av artikkelen når en liten jente hermer etter en vakt!Utenfor slottet i Oslo står det vakter dag og natt – de som bor i Oslo eller har vært på besøk har helt sikkert sett disse en eller flere ganger. Til denne jobben, kongens vakter, kreves det selvsagt mye disiplin fra vaktenes side. De må være forberedt på alt – både farlige situasjoner, trusler og helt ufarlige, men slitsomme situasjoner der publikum kanskje går litt over streken. Selvsagt får de også oppleve ganske mye fint – det er mange som vil se på dem og beundre dem.

I et klassisk klipp som finnes på nettet, skjedde en gøyal situasjon mellom en vakt og et lite barn. I videoen får vi se hvordan en liten jente går frem til en vakt i Stockholm og hermer etter ham. De fleste vakter hadde nok bestemt seg for å ignorere situasjonen og prøvd å holde seg til sin vanlige jobbdag, for det skjer nok helt sikkert en del at folk prøver å «få kontakt» med dem.

Men denne slottsvakten var litt annerledes …

Klippet er fra 2010 og har over åtte millioner visninger. Har du ikke sett klippet, må du gjøre det nå!

Lik og DEL om du også fikk deg en god latter!

Se på vaktens reaksjon når jenta hermer:RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics