tirsdag, september 26, 2023
HjemForskningForskerne slår fast: Menn med ølmage har lettere for å få vakre...

Forskerne slår fast: Menn med ølmage har lettere for å få vakre kvinner og lever lengreNå som det er varmt i Norge og Europa, er det nesten en selvfølge at man tilbringer tid på stranden.

For visse innebærer det at man begynner å angre, på all ølen man drakk i løpet av vinterhalvåret….

Men nå finnes det forskning som viser at ølmagen er noe å være stolt over!Kvinner foretrekker menn med litt mage, istedenfor veltrente menn. Det har forskere ved Yale Elite University kommet frem til i en ny studie, skriver The Telegraph.

Det er også enda mer sant om mannen er litt eldre og allerede har barn. Forskerne mener at det ikke har noe med et underliggende farskompleks å gjøre, men snarere at det handler om evolusjon.

Kvinner sier at de vil ha veltrent – men går for andre menn

At mannen allerede har barn viser også, ifølge forskerne, at de er fruktbare. Dessuten viser andre forskningsresultat, at menn med litt mage har en mindre risiko for å få hjerteattakk og prostatakreft.

Dessuten minsker testosteronet om man har mer kroppsfett, hvilket innebærer at menn med litt mage pleier å fokusere mer på familien, enn å jage andre kvinner, ifølge forskerne.

Så, gratulerer alle menn med ølmage. Dere er kvinnenes ultimate fantasi! Spre gjerne dette videre, slik at flere menn med ølmage kan føle seg fantastiske, noe de faktisk allerede er!RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics