tirsdag, august 16, 2022
HjemForskningOm du slutter å ha sex, så kan dette skje med kroppen...

Om du slutter å ha sex, så kan dette skje med kroppen din. Nummer 4 var overraskende!I et trygt og godt forhold er det enkelt å opprettholde et sunt og aktivt sexliv. Og det er lite som oppleves som like fantastisk som god sex, og helst med den man er aller mest glad i .

Dessverre opplever mange at hyppigheten avtar, jo lenger man er sammen. Her er det bare å stå på, og jobbe videre, for det å ikke ha sex kan virke negativt på kroppen din.

Ved å ikke ha regelmessig sex vil det skje ting i kroppen din, som du kanskje ikke var klar over. Så det vil være lønnsomt å stå på og jobbe for et mer aktivt sexliv, både for den fysiske og psykiske helsen din.

I følge iCreative  kan disse tingene skje, dersom ditt sexliv avtar.

1. Drømmene dine endrer seg.
Når sexlivet ikke fungerer optimalt opplever mange at drømmene forandrer seg, man kan drømme oftere om sex blant annet. Og noen opplever å våkne av orgasmer.

2. Føle deg mer stresset.
Ved å ha sex reduseres hormonene som gjør at du stresser, og man blir mer avslappet. Sex er derfor et fint virkemiddel mot mye stress. Når man har mindre sex kan man derfor bli lettere stresset og mange blir mer irritable.

3. Følelsene for din partner kan reduseres.
I de fleste avtar sexlivet noe etter en periode, dersom dette skjer tidlig i forholdet kan følelsene ovenfor partneren bli annerledes. Også om dette skjer plutselig i et forhold, uten at det er noen forklaring. Som oftest går det i en negativ retning, og man kan se at oppmerksomhet fra andre mennesker blir mer spennende.

4. Blir oftere syk.
Det er kjent att sex øker immunforsvaret, og ved mindre sex vil dette da bli dårligere og man blir lettere syk av infeksjoner.

5. Selvtilliten svekkes.
Når man ikke lenger føler at partneren ønsker å ha sex, sier det seg selv at selvtilliten vil bli dårligere. Og man kan ofte føle en nedstemthet. Det er også kjent at sex har godt effekt mot angst.

6. Sexlysten avtar.
Ved å ha mindre sex vil kroppen produsere mindre hormoner som styres av sexlyst, og man vil ikke ha like mye lyst på sex som tidligere. Det kan oppleves som tungt å holde sexlivet i gang, og man kan oppleve at livskvaliteten synker.

7. Blir ikke like opphisset.
Kroppen trenger regelmessig opphisselse, og trenger å trene på dette. Kvinner kan få problemer med å få orgasme og mennene kan slite med ereksjonen.

Kjente du deg igjen i noe av dette? Det gjorde jeg!

Dette temaet er kanskje er litt flaut, men vær den tøffe og DEL med dine venner!RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments