Hun går rett forbi en soldat som leser avisen – sekundet senere innser hun hvem han er og begynner å skrike!

Deal Score0
Deal Score0Det å ha barn i militæret er en påkjennelse for foreldre flest. Savnet er stort, og det at man aldri kan vite om de blir sendt utenlands eller ikke, må være en stressende følelse. Heldigvis kommer de hjem på perm en gang i blant!

Denne soldaten fortalte sin mor at han skulle komme hjemme neste måned – men egentlig kom han hjem mye tidligere. I stedet for å banke på døren hennes, ville han overraske henne. Han tok på seg solbriller og fant frem en avis, og satt seg ned et sted han visste hun kom til å passere.

Med ansiktet bak avisen og briller på nesen hadde ingen anelse om hvordan hun skulle kjenne ham igjen, men reaksjonen er fantastisk!

Rørt? DEL denne saken på Facebook!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

networld
Logo
Enable registration in settings - general