mandag, august 15, 2022
HjemHistorierHun går rett forbi en soldat som leser avisen – sekundet senere...

Hun går rett forbi en soldat som leser avisen – sekundet senere innser hun hvem han er og begynner å skrike!Det å ha barn i militæret er en påkjennelse for foreldre flest. Savnet er stort, og det at man aldri kan vite om de blir sendt utenlands eller ikke, må være en stressende følelse. Heldigvis kommer de hjem på perm en gang i blant!

Denne soldaten fortalte sin mor at han skulle komme hjemme neste måned – men egentlig kom han hjem mye tidligere. I stedet for å banke på døren hennes, ville han overraske henne. Han tok på seg solbriller og fant frem en avis, og satt seg ned et sted han visste hun kom til å passere.

Med ansiktet bak avisen og briller på nesen hadde ingen anelse om hvordan hun skulle kjenne ham igjen, men reaksjonen er fantastisk!

Rørt? DEL denne saken på Facebook!

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments