tirsdag, august 16, 2022
HjemDyrHunden nekter å forlate vaskemaskinen - Årsaken vil flytte deg!

Hunden nekter å forlate vaskemaskinen – Årsaken vil flytte deg!

Husdyr har noen ganger merkelige vaner. Folk vil nok aldri forstå helt hvordan dyr tenker, noe som gjør det så hyggelig å ha et kjæledyr. Hvert dyr har sin egen karakter, og det er derfor folk er så glad i sin hund eller katt!

Habs hunden har sin egen vante vane også. Til tider bestemmer han seg for å se på vaskemaskin og tørketrommel. Han vil fortsette å se og det er umulig å få ham vekk fra vaskemaskinen. Til tider ser han selv på vaskemaskinen uten noe i det, som om han leter etter noe …

(tekst fortsetter under bildet)

Eieren av Habs, Jacqueline Estey, filmet det ekstraordinære fenomenet og forklarer hvorfor Habs gjør det. Hvis du leser historien, er det faktisk ganske logisk!

Jacqueline har hatt en bamse i årevis, men siden Habs lever med henne, har han tatt det store utstoppede dyret for seg selv. De to er uadskillelige! Habs elsker sin store bamse veldig mye og kan bli funnet jevnlig med ham. Teddybjørnen ‘sover’ hos Habs og ‘alltid’ spiller sammen med den muntere hunden.

(tekst fortsetter under bildet)

Selvfølgelig blir bamse smittet fra de mange spillene, så noen ganger må han komme i vaskemaskinen. Når det skjer, er Habs veldig trist, da han virkelig ønsker å leke med sin kompis! Han vil sørge for at det går bra med ham, så han er alltid foran vaskemaskinen for å være sikker på at kjæresten hans ikke hemmelighet løper bort .

Videoen som Jacqueline har laget er fantastisk å se!

I videoen ser du Habs ‘søte vane. Det er veldig hyggelig å se!

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments