tirsdag, august 16, 2022
HjemNyheterHelseDenne øvelsen for ryggsmerter krympet magemålet hans med 12 centimeter på bare...

Denne øvelsen for ryggsmerter krympet magemålet hans med 12 centimeter på bare noen uker!Å gå ned i vekt, er ikke enkelt – det vet alle vi som har prøvd. Så når det kommer en ny metode, er det lett å slenge seg på trenden. Denne metoden er utviklet av en skuespiller, som selv hevder å ha gått ned 12 centimeter rundt midjen i løpet av få uker.

Det er den japanske skuespillere Miki Ryosuke som oppdaget øvelsen. Han fikk øvelsen av en lege, da han hadde vondt i ryggen, men fant raskt ut at øvelsen også fungerte for å gå ned i vekt.

Etter bare noen uker hvor han gjorde denne øvelsen daglig, hevder Miki at han gikk ned hele 13 kilo, samt at midjemålet krympet med 12 centimeter! Og det beste av alt – dette er ikke en vanlig treningsøvelse som man blir gjennomvåt av svette av.

Øvelsen er faktisk en puste-øvelse, og kalles «Long Breat Diet». Fett er laget av oksygen, hydrogen og karbon. Når oksygenet du puster inn når fettcellene dine, brytes fettet ned til karbon og vann. Så om du puster mye og dypt, vil mest mulig oksygen nå fettcellene, og bryte dem ned.

Øvelsen krever at du står i en egen positur for at den er mest mulig effektiv. Deretter puster du tungt i tre sekunder, før du puster ut i syv sekudner. Gjør dette 2-10 minutter daglig, og du vil bli sjokkert over resultatene! Hele fremgangsmåten får du se i videoen under.

Se videoen her – og del gjerne tipset med venner på Facebook!RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments