torsdag, juni 30, 2022
HjemDyrNesa til den stakkars kattungen slutter ikke å vokse! Det de finner...

Nesa til den stakkars kattungen slutter ikke å vokse! Det de finner ut av er helt forferdelig!Familien var så heldige å få adoptere denne søte katten, men ikke lenge etterpå så de at nesa til den lille søte skapningen begynte å vokse.
De ble veldig redde da de ikke visste hva dette kunne være, så de valgte å ta med katten til veterinæren for en nærmere undersøkelse.
Kattens neste vokste og vokste på vei til veterinæren. Den stakkars kattungen klarte ikke en gang å holde hodet oppe, så stor var nesa blitt.

Det tok ikke mange sekundene før legen visste hva som var galt med kattungen. Legen fant faktisk en ganske stor parasitt inne i nesa.

Dr Farrington fortalte familien at siden katten var så ung, måtte han unngå og bruke narkose. Han skulle gjøre sitt beste for å hjelpe katten, men måtte finne andre måter å bedøve katten på. Han ville risikere at katten skulle miste livet i forsøket. Denne veterinæren var virkelig glad i dyr. 

Først startet han med å berolige katten, han la katten forsiktig inn i et pledd og gjord katten helt rolig.

Samtidig som kattungen hadde fått beroligende. Når den virket rolig og virkelig slappet av, så tok han han en pinsett og dro ut den store parasitten.

Det som er så flott med denne historien, er at kattungen fikk hjelp så fort. Det er grunnen til at kattungen ble reddet, hvis den hadde gått noen dager lengre, hadde den sannsynligvis ikke levd i dag.

Se filmen om kattungen her

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments